woensdag 11 juli 2012

WINTER


Alweer ruim 1 1/2 week thuis. Het is altijd verbazingwekkend hoe snel je weer gewend ben en de vakantie alleen nog maar een herinnering geworden is.

De jetlag is over -maar daar heb ik, op 2 nachten vroeg wakker geworden te zijn- niet veel last van gehad.
De was was ook snel weggewerkt en de stapel strijk van Mr X gelukkig hangt ook weer netjes in de kast. Maar helaas de wasmand blijft een bron van steeds terugkerend klusjes.....In record tempo weer een volle mand!

Ben nu bezig met een fotoboek te maken van de vakantie dus alles komt visueel nog een keertje voorbij: Rome, verjaardag. scooteren, Oma's 100 jarig feestje......een leuke vakantie!

Voorbij dus......tijd om een andere vakantie voor te gaan bereiden, want de voorpret en geregel van trip in de toekomst is ook wel heel leuk!

Het weer is somber hier maar dat mag natuurlijk in de winter. Heb zowaar mijn ski jack uit de kast gehaald voor de dagelijkse wandelingen (ook al komen de temperaturen niet onder de 10 graden en blijven ze meestal tussen de 12 en 15 graden steken.....)

Ons mandarijnen boompje is de enige reden waardoor we buiten in de tuin komen. Hij hangt vol met dikke vruchten die als we er aan denken opgegeten worden....vooral door Mr X. Zelf heb ik een paar keer teveel een aantal pitten gehad en dan vind ik ze niet zo lekker meer. (beetje verwend!!!)

Jazz weet ook haar plaats weer in haar roedel, ze heeft haar plekje aan ons moeten afstaan, slaapt niet meer op bed en zeurt wat minder om uit te gaan....

Ze had de afgelopen maanden Mr X totaal om haar poot kunnen winden en zo had ze zich opgewerkt als Roedel Nr 1

Madam sliep dus op bed, had haar mand verruild voor de ottoman (hier ligt ze trouwens nog steeds vaak). Vrat koekjes bij de vleet en als ze haar baasje iets duidelijk wilde maken ging ze voor hem zitten, tikte hem aan met haar poot zodat ze zeker was dat ze in beeld was en produceerde enkele oergeluiden diep achteruit haar keel.

Gelukkig heeft de aanrijding geen schade aan haar toegebracht maar of ze er wat van geleerd heeft betwijfel ik. Ze is totaal niet bang voor auto's en is nog steeds op zoek naar katten om achteraan te zitten!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een reactie achter wil laten.
Klik op pijtje en kies voor Naam/URL.
vul je naam in en URL als je een weblog hebt.
Klik op doorgaan.
Klik daarna op reactie plaatsen
Dank je wel.....