zondag 4 december 2011

SINTERKLAAS

Dit jaar hebben we weer eens aan Sinterklaas gedaan. Helaas niet met gedichten en suprises want zo gek krijg ik ze hier niet...en ook niet met lootjes want de 'de-een-weet-niet-wat-te-kopen-voor-een-bepaald-persoon' maar iedereen voor de ander een presentje. Het bedrag werd eerst vast gesteld op 10.- dollar pp maar al snel veranderd naar 20.-

Marlieke vond eigenlijk dat de in kerstpapier verpakte kadootjes onder de boom moesten liggen en dan ze toch met Sinterklaas open maken maar ik had eerlijk gezegd geen puf (van de migraine opgewekt door een bos stinkende lelies op het werk) om van het weekend de boom op te tuigen! Daarom hadden we ze een dag eerder maar in een hoek van de kamer neer gelegd.

Etienne, die dit jaar zelf op stap was geweest om kadootjes te kopen, was als een kind zo nieuwschierig wat voor wie en hoeveel voor wie en wat was.....

.......hij begon meteen op 3 stapeltjes te sorteren!!!!

Iedereen had zijn best gedaan om hele leuke dingen te kopen.....ik ben verwend met een armbandje, ring, oorbelletjes, ketting, kaars plankje voor op tafel.... en Marlieke heeft nu heel wat spulletjes voor in haar nieuwe keuken.......(daar zijn we wel een beetje over de 20 dollar heengegaan hoor).

 Zelfs Jazz had een presentje....1 leuke: een bot en 1 minder leuke: een vijzel om haar pillen te malen.

We hadden zelfs pepernoten, marsepeinen balletjes en een staaf gevuld......taai taai heeft de dag van aankoop niet overleefd.

Als afsluiting van de avond kreeg Marlieke een mailtje met de resultaten van haar 2 e jaars examens. Alle zes vakken een dikke voldoende.......7.3 was haar laagste cijfer!!!!
Wauw, terwijl ze altijd zegt dat ze vanaf volgend jaar pas echt haar best gaat doen!!!!!!!!!!!!!!

Vanmiddag wordt er op het werk Sinterklaas gevierd voor de oudjes. Marlieke is Zwarte Piet en ik mag foto's maken en daarna meteen weer een late dienst.

2 opmerkingen:

  1. Heeft ET niet in alle kadootjes zitten knijpen en dan al raden wat er volgens hem in zit...? (doet rens altijd en raad dan ook nog wat er in zit, erg irritant)
    En wow wat een goede cijfers van Marlieke, ben benieuwd wat ze dan voor cijfers gaat halen als ze wel haar best doet...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Hi Sissy.
    raden nee dat doet ie niet....maar hij vind het wel leuk om iets te krijgen al zijn we niet zo origineel metgevem.
    en wat Marlieke betreft die zal het wel rooien verder in haar leventje.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achter wil laten.
Klik op pijtje en kies voor Naam/URL.
vul je naam in en URL als je een weblog hebt.
Klik op doorgaan.
Klik daarna op reactie plaatsen
Dank je wel.....