woensdag 7 december 2011

NA SINT DE KERSTBOOM

Nu de Sint weer per boot of als hij slim is per vliegtuig naar Spanje is vertrokken staat de volgende feestdag al weer om de hoek te popelen om binnen te mogen komen....

.....en daar hoort natuurlijk een boom bij!

Tis nog steeds geen gezicht, in korte broek je boom op tuigen. Maar ie staat weer in de kamer te pronken met z'n honderden gekleurde ballen.

Zelfde vorm, zelfde kleur & geen geur...dat heb je nou eenmaal met neppers.

De garage is nu een zooi, want om de boom in zijn doos uit het grote verhuis-hondenhok te halen moet je zo'n beetje alles verplaatsen. Dan begint het sorteren van de takken die ieder een kleurcode bezitten. Daarna het fatsoeneren van de takken, de enorme slinger lichtjes en als laatste de ballen. Op de paar glazen na zijn ze allemaal van plastic...die kunnen nadien zo de grote vuilniszak weer in tot volgend jaar in plaats van balletje voor balletje in papier wikkelen en dan maar niet te spreken over de glas scherven als er weer eens eentje kapot gevallen was.



Over de balkon railing hebben we de fout-gekochte-kerst-lampjes-van-een-paar-jaar-terug gehangen. Lampjes met LED lichtjes....heel romantisch.....lijkt wel een TL balk!!!! Als je de buren gek wil maken heb je ook nog allerlei flikkerstanden met zenuwachtige lichtflitsen.

Het lijkt nu 's avonds wel een landingsbaan voor vogels!

Gisteren met Jazz weer naar de dierenarts geweest. Tis weer december en dat is ieder jaar het zelfde liedje: ontstoken oren! De opper-Vet was er niet dus ik had een vervanger. Meteen maar uitgelegd welk medicijn ik hebben moest en dat een in-house-smear test niet nodig was. Was nog 100.- dollar kwijt!!!!!
Door het schudden met haar kop heeft haar oor weer een zak gevuld met bloed gekregen. Hopelijk gaat die weer weg want anders mag ze de OK weer in voor het dichtnaaien van haar hele oor!


Daarna naar de dierenwinkel om als troost iets lekkers te kopen.

5 opmerkingen:

  1. Jazz - wat ben je toch een mooie hond!!
    Succes met je oren - dikke kus vanuit nat nederland

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Das een hele mooie volle boom, zoveel ballen hangen er bij ons niet in hoor, wel lekker veel lampjes...
    Als tie dan eenmaal staat is het wel gezellig he!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat raar dat jullie bij de dierenarts niet gewoon om een flesje oor-zalf mogen vragen, dat kost hier 12 euro, dan kijkt de dierenarts niet in haar oor, maar na 25 keer weet je zelf ook wel wat ze heeft... (oh ja en onze dierenarts verkoopt die botjes in de kliniek, gat in de markt)
    Sterkte ermee, wel zielig he!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @ hi Chris, ze is nog steeds lief al wordt ze echt oud, kan nog steeds goed horen waneer de baas een broodje klaar maakt en haar oren zijn nog steeds lekker zacht...maar wel heel duur!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @ Hi Jet,
    Heel veel ballen en heel veel lichtjes...
    ennuh de dierenarts verkoopt ook botjes maar die verkoop gun ik em niet!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achter wil laten.
Klik op pijtje en kies voor Naam/URL.
vul je naam in en URL als je een weblog hebt.
Klik op doorgaan.
Klik daarna op reactie plaatsen
Dank je wel.....