dinsdag 13 december 2011

DINSDAG

Het weer is een beetje wisselvallig de laatste tijd. De ene keer is het buiten te warm terwijl de volgende dag de temperaturen maar frisjes zijn. Vorige week is terwijl we allemaal op het werk waren de wind onder de zwevende parasol gekomen zodat ie uitklapte. Door de sterke wind was ie lekker tegen de gevel aan het bonken met als resultaat dat twee stalen uitklap-dingen afgebroken waren. Etienne heeft het van de week gemaakt met een slimme instructie van hout en nieuwe bouten. Weten nu dat je altijd het klittenband om het doek moet binden als de parasol ingeklapt is!!!!!



Met Jazz haar oren gaat het weer een stukje beter. Ze is nu bijna op de helft van haar 2X daags oordruppels. Ze is weer wat speelser, eet goed en laat nog steeds enorme stink scheten. Soms schrikt ze er zelf van en gaat ergens anders liggen. Haar dikke oor heb ik gisteren met een injectie naald leeg gezogen. We dachten altijd dat het een holte was die gevuld met bloed zou zijn maar er kwam vocht uit! Ze bleef zo lief liggen....ze weet dat ze nadien meestal een hondebrokje krijgt dus dat maakt het dierenleed wat minder erg.

Verder draait ons leventje op z'n gewone gangetje door.....iedere dag een beetje dichter bij de feestdagen. Deze week is gevuld met 4 kerst feestjes.....heb dus weinig tijd om te werken!

3 opmerkingen:

  1. Oh storm, dat lijkt meer op het nederlandse weer dan, kou, regen en hele harde woei!!! Ik zag dat er zelfs weer natte sneeuw op komst was. Sneeuw vind ik niet zo erg maar dan wel in Winterberg graag... Hier druk met boodschappen en extra werkdag, vrijdag het huis nog eens poetsen en dan komt zaterdag en zondag de visite, en vanaf maandag zal ik dan eens beginnen met (eerst poetsen waarschijnlijk... we verwachten 40 mensen van het weekend) en dan om de vakantiespullen in kratten te proppen, heb er zin in maar vind het wel veel geregel zo'n huisje waar je alles zelf mee moet nemen, all inclusive heeft toch wel wat...! Een dag nadat we thuis komen is het dan oudjaar en gaan we gezellig naar papa en mama voor de salade en oliebollen en savonds vieren we het hier met vrienden en buren en robert. En dan vanaf 1 januari ben ik uitgefeest en hou ik een maand lang een winterslaap, haha!liefs Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Het was niet eens een storm....meer een lekker windje.
    Maar van sneeuw hier nog steeds geen sprake. 'T zal wel weer geen witte Kerst worden!!!!!
    Fijn weekend...en een fijne verjaardag van mijn grote neef.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Inderdaad altijd ervoor zorgen dat je de parasol volgende jaren nog kan gebruiken! Hahaha mijn is toen ook kapot gegaan.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achter wil laten.
Klik op pijtje en kies voor Naam/URL.
vul je naam in en URL als je een weblog hebt.
Klik op doorgaan.
Klik daarna op reactie plaatsen
Dank je wel.....