maandag 31 oktober 2011

TROEP

19 jaar is ze, onze jongste dochter. Nog een paar maandje en ook zij vliegt uit!

Vanaf eind januari gaat ze op Uni wonen in een nieuwbouw flat waar ze op dit moment de laatste hand aan leggen.
Nog een paar maandjes hebben we haar dus nog thuis.
We zullen haar missen, haar goed gevoel voor humor,  ons dagelijkse brood dat ze van haar werk meeneemt en haar heerlijke discussies met haar vader......

Het zal stil zijn in huis maar ook zoooooooooo lekker opgeruimd....

Marlieke is namelijk een enorme rotzooi maker.....Haar kamer is een slagveld van bezittingen. Kleren, schoon of vies liggen op de grond, bed en stoel, haar buro ligt vol met papieren waardoor er voor haar geen plek meer is. Studeren doet ze in haar tweepersoonsbed, computer op schoot en ondertussen een serie of film kijkend....ze kan in ieder geval goed multi tasken.
Make up spullentjes staan uitgestald op de vloerbedekking voor haar grote kastdeur spiegels (de badkamer staat namelijk ook al vol met van alles en nog wat), overal liggen lege glazen, borden en lege schaaltjes yoghurt. Als bij ons boven in de keuken het servies begint te slinken vragen we haar alle vuile vaat naar boven te brengen. De vaatwasser kan dan meteen een extra beurtje draaien want die is meteen propvol! Oorbellen, armbandjes, elastiekjes voor in het haar, haarspeldjes, nagelak flesjes en niet te vergeten verpakkings materiaal van snoepjes en zakjes chips....noem maar op....gewoon van alle soorten troep is ze thuis!

Misschien hoort het gewoon bij haar drukke leventje want naast haar 2 baantjes doet ze het goed op Uni en we zijn reuze trots op onze jongste spruit.



Ben wel benieuwd hoe het er straks zal uitzien in haar nieuwe flat....Meestal is het dan een totaal ander verhaal....en wie weet veranderd haar flatje in een gezellige opgeruimde woonruimte!



4 opmerkingen:

  1. Molly!!! Leuk uit huis... Zelf koken, poetsen, wassen, strijken, rekeningen betalen... Tis best leuk!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. :)
    ipv reistijd heeft ze daar vast wel tijd voor....maar of ze het na een tijdje de huishoudelijke klusjes nog steeds leuk vindt is de grote vraag!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is of ik mijn leven beschreven zie. Alleen in dit geval een zoon en nog een andere alleen in het weekend.

    gr.
    Marga

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Altijd gedacht dat jongens meer opgeruimd waren....

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achter wil laten.
Klik op pijtje en kies voor Naam/URL.
vul je naam in en URL als je een weblog hebt.
Klik op doorgaan.
Klik daarna op reactie plaatsen
Dank je wel.....