zondag 30 oktober 2011

QANTAS

De slogan lijkt veranderd van 'The race that stops the nation' in 'The airline that stops the nation'....

In het lange vrije Melbourne Cup weekend ( heel Victoria krijgt een vrije dag voor de paarden races!!!!!) besluit de CEO van Qantas na eerst zichzelf een dag ervoor een flinke loonsverhoging te hebben gegeven de hele boel plat te gooien!

De hele dag is het op TV te volgen en als er iets anders te zien is houden de nieuwsflitsen ons wel op de hoogte. Ik heb medelijden met alle passagiers die ergens gestrand zijn, mensen die hun vakantie in het water zien vallen en alle andere reizigers die de pineut zijn.....

Gelukkig hebben we zelf geen reisplannen en kennen we niemand die de dupe zijn van de wereldwijde plat legging van Australia's trots.....



Ons leventje draait dus gewoon door....Vandaag dag 3 van mijn zesdaagse aaneengesloten werkweek. Marlieke is ook net vertrokken naar haar werk. Eerst een aantal uren naar haar restaurant en daarna uniform verwisselen om weer het meisje van de bakker te 'spelen'. Haar tweede jaar Uni zit erop. Nog 'ff' een paar eindejaars examens de komende weken en kan ze op 17 november aan haar zomervakantie beginnen!
Ze is van plan veel te werken gedurende de haar vakantie om haar vakantie budget flink te spekken voor haar wereld trip volgend jaar juni.

Het weer hier gaat met pieken en dalen....Is het de ene dag flink warm, na een stevige regenbui zakt het zo naar een frisse temperatuur de volgende dag....Typisch Melbournees weer dus!!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een reactie achter wil laten.
Klik op pijtje en kies voor Naam/URL.
vul je naam in en URL als je een weblog hebt.
Klik op doorgaan.
Klik daarna op reactie plaatsen
Dank je wel.....