zondag 30 september 2012

SCHOON

Aan het begin van het weekend komt Marlieke als gewoonlijk de auto weer ophalen om naar en van haar werk te reizen. Ze blijft meteen een hapje mee eten; Pasta want daar ligt de voorraad kast nog steeds vol mee.

Die avond had ze een feestje dus ze zag er helemaal opgedoft uit.

Om de tijd na de maaltijd te doden vraagt ze of ze mijn haar mag invlechten? Tuurlijk al het gefriemel aan mijn haar is lekker dus ik ben graag haar proefkonijn. Ze maakt een bloem.....(wat die allemaal niet aan info vind op You Tube; kapsels, nagels, make up enz enz.....)

Terwijl het een na het ander kapsel onder begeleiding van You Tube filmpjes wordt gecreƫerd geniet ik en omdat ik de achterkant niet kan zien maakt ze er een foto van....

Dan vraagt de of ik die bloem ook even in haar lange haren kan maken?????

Nou, dat wil helaas niet lukken dus na een paar probeer pogingen maakt ze er zelf maar een losse knot van en vertrekt ze rond negenen naar haar 2 feestjes met de auto.


De afgelopen week heeft de verdwijning en moord op een 29 jarige Jill in Melbourne de boventoon in het nieuws gevoerd. Zolang je kids nog thuis wonen heb je nog enigszins controle of ze al dan niet veilig thuis komen.....Maar nu spookt de droeve afloop toch wel door je hoofd als je weet dat je kind ergens in de stad haar auto zal moeten parkeren en in haar korte jurkje door de straten loopt.....en dit 2 keer op een avond.

Gelukkig heeft ze net als haar vader een iPhone en met een viber text houdt hij haar af en toe 'in de gaten'.


Verder stond ons weekend in het teken van de schoonmaak!
Mr X had een tapijt-reinig-machine meegenomen en zaterdag werd de hele woonkamer op zijn kop gegooid. De dag begon met mooi weer dus het een en ander werd op het balkon gezet. De bank werd op zijn kant tegen de eettafel geschoven op de plavuizen, stoelen, tafels, prullen...alles werd van het tapijt geschoven en de machine kon haar werk doen.

Het water werd schoon in het apparaat gedaan en kwam er zwart weer uit.....De grote boosdoener is Jazz die het liefst de hele dag buiten ligt te rollen in het zand en dan de rest van de dag bezig is met haar poten schoonlikken.

Ondertussen begon het te regenen, kelderde de temperatuur buiten een flink eind naar beneden en was het binnen met blote voeten op de natte vloer ook niet lekker meer met alle ramen en deuren tegen elkaar open. Zelf ben ik het huis uit gevlucht om boodschappen te doen en bij thuiskomst lag Mr X in bed de AFL finale te kijken. De rest van de dag en avond maar John & Yoko gespeeld in bed waar het tenminste droog was!

Vanochtend de meubels weer terug geschoven op het schone tapijt.....
......maar voor hoelang het schoon blijft??????

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een reactie achter wil laten.
Klik op pijtje en kies voor Naam/URL.
vul je naam in en URL als je een weblog hebt.
Klik op doorgaan.
Klik daarna op reactie plaatsen
Dank je wel.....