zaterdag 22 september 2012

OPRUIMEN

Vandaag een heerlijke zonnige dag, zo'n voorjaarsdag waarin je alleen maar buiten wilt zijn en de binnentroep de troep laat!

Omdat Mr X me iedere dag heel lief laat uitslapen en met Jazz de ochtend wandeling maakt, mocht hij vandaag blijven liggen.

Nadat ik samen met Jazz haar rondje had gemaakt meteen op het balkon aan de 'slag' gegaan om de gisteren op de markt gekochte kruidenplantjes in de bak te planten, gevolgd door planten bewateren, koffie op het balkon en de krant uitpluizen......

Daarna weer de schade aanschouwd van de poepende vogels.... Yes ze zijn erweer.....

Dode bladeren uit de agapanthus gehaald, weer koffie gedronken en met een boek in de luie ligstoelen in de tuin gecrasht.

De afgelopen maanden ben ik binnen aardig aan het opruimen geslagen. Alle laatjes zijn ontdaan van overbodige troep, een vriendin heeft wat spullen uit de grote stapel meegenomen voor haar kids, de blauwe tuinset uit ons oude huis is weggegeven en een kofferbak vol spul is afgevoerd naar de Charity Shop.

Ook op Ebay hebben we al de nodige spullen verkocht.....

Vanmiddag zei Mr X dat we ook de extra fiets, die te laag is geworden voor Marlieke wel eens op eBay konden zetten. Nadat ik 'm had ontdaan van spinnenwebben, in gewreven had met chroompoets, alle kettingen en remmen een laagje olie hadden gehad en de banden weer netjes volgepomt waren met lucht was ie klaar om gefotografeerd te worden.

'Waarom zetten we em niet voor het huis met een for Sale bordje erop', stelde ik voor....
even later staat ie voor het huis te glimmen in de zon met een te koop bordje op het zadel en binnen een uur was ie verkocht!!!!!

Of ze ook geïnteresseerd waren in een kayak vroegen we omdat die binnenkort ook in de verkoop-etalage gaat.

Misschien wel was het antwoord en dus komt er zo nog iemand langs om te kijken en anders wordt die ook opgepoetst en in het volgende zonnige weekend met een bordje for Sale op de oprit gezet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een reactie achter wil laten.
Klik op pijtje en kies voor Naam/URL.
vul je naam in en URL als je een weblog hebt.
Klik op doorgaan.
Klik daarna op reactie plaatsen
Dank je wel.....