woensdag 5 september 2012

NA ZONNESCHIJN KOMT STORM


Gisteren dag 4 van de lente en met 24 graden een heerlijke dag. Voelt en ruikt zo lekker als je zonnebrand op kan smeren....vooral op je benen!

De dekking weer afgeschrobd en voorzien van een laag olie zodat ie weer lekker glimt....

De vogels die ik al eerder die week in de anti roest en verf had gezet ontdaan van de spinnen en meteen maar met een anti-spin-spuitbus in gespoten. (las in de nederlandse krant dat we worden geadviseerd om spinnen te vangen en ergens af te leveren om er tegengif voor spinnenbeten van te maken, maar die spinnen komen hier gelukkig niet zoveel voor).

De muur die we gemaakt hebben in de eerste weken dat we hier kwamen wonen vertoonden een paar scheuren en die zijn ook weer afgekit en in de verg gezet.

Daarna nog wat roestige schroeven van de tuinset aangestipt met verf.

De bollen had ik ook al eerder gesnoeid dus de tuin is klaar voor de zomer!!!!

Ben blij met al het werk dat we gedaan hebben in onze tuin....de muur, de dekking in plaats van de waslijn, de palmen in de grote potten inclusief irrigatie systeem, het riet tegen de schutting ......

Van al onze buren hebben wij wel de mooiste en het minste onderhoud....(maar de buurman rukt op....met keien rond zijn planten....jammer van die waslijn want dat blijft een doorn in het oog!)

Vandaag nog steeds een lekker temperatuurtje maar een beetje stormachtig weer......de windvlagen waaien het grind van de dijk af en de bomen zwiepen alle kanten op.

Hopelijk heeft het vliegtuig met Mr X er geen last van vanavond.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een reactie achter wil laten.
Klik op pijtje en kies voor Naam/URL.
vul je naam in en URL als je een weblog hebt.
Klik op doorgaan.
Klik daarna op reactie plaatsen
Dank je wel.....