maandag 23 juli 2012

THUIS & HUIS

Vanochtend vroeg uit de veren om naar het vliegveld te rijden.... Marlieke haar vakantie zit er weer op en ze zou om 7.30 landen in Melbourne.

Zoals altijd, wanneer je op een bepaalde tijd moet opstaan en weet dat de wekker af zal gaan, toch slecht geslapen...
Mr X is flink verkouden aan het worden en dit hielp ook niet echt mee aan een goede nachtrust ( lang leve de neusspray voor een verstopte neus).

Het was een lange autorit dit keer. Ik stond bij Edithville al in de file door een auto ongeluk en ook de weg naar het vliegveld zelf stond vast. Gelukkig was ik ruim op tijd weggegaan en was ik net voor Marlieke in de aankomsthal.

De vakantie zit erop voor haar....en zo te horen heeft ze een hele leuke tijd gehad met twee vriendinnen....en ontzettend veel gezien en gedaan!!!!!!

Ze was de eerste die door de douane was maar we moesten nog even op haar vriendinnen wachten omdat ze nog een foto wilde maken in de aankomsthal.

Het wachten op vriendin nr 2 duurde vrij lang en huilend kwam ze een half uurtje later uit customs. Voor haar vader moest ze dried pork meenemen en als het goed geseald zou zijn was dit volgens hem geen probleem....Nou wel dus!!!! Je mag hier niets van die producten invoeren dus alles moest vernietigd worden....gelukkig had ze het wel aangegeven anders had ze ook nog een flinke boete gehad!

Foto hoefde dus niet meer!!!!!!

Marlieke terug naar Uni gereden waar ze meteen naar college door kon vandaag. Een tasje met wat lekkers, brood, avondeten en fruit achter gelaten en de vuile was mee naar huis genomen.....(hoefde niet voor haar maar zo kan ik toch iets voor haar betekenen)......


Marlieke is dus weer thuis en Chris is bijna 'thuis-loos'.

Vorige week maandag heeft hij zijn huis in Haarlem op de markt gezet en in minder dan een week heeft hij het verkocht!
Wel heel erg snel in deze tijd van crisis!!!!!

Nou maar hopen dat hij snel weer een leuk plekje vind om met plezier de komende jaren te gaan wonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een reactie achter wil laten.
Klik op pijtje en kies voor Naam/URL.
vul je naam in en URL als je een weblog hebt.
Klik op doorgaan.
Klik daarna op reactie plaatsen
Dank je wel.....