zondag 15 april 2012

INDIAN SUMMER

Hoewel het herfst is en het begin en het einde van de dag een beetje fris begint en eindigt is het de afgelopen tijd heerlijk zomers weer.
Het balkon wordt lekker gebruikt om koffie te drinken en te lezen en de tuin beneden is een beetje onderhanden genomen en is bijna 'winterklaar'.



De buurman is de siergrassen helemaal zat en gaat de voortuin en achtertuin onder handen nemen. Vorig weekend zijn alle grassen in zijn achtertuin verwijderd. Het zweet stond hem op de rug want de aarde in de tuinen is niet echt lekker om in te wroeten. Een groene bak hebben ze niet en ze bleven aan het eind van de dag maar maaien en maaien. Toen ik van het balkon schuin naar beneden keek gebruikte hij de maaier als versnipperaar om zo de volle bakken versnipperde grassen over de schutting te kieperen!
Was wel een komisch gezicht.

Omdat ze van plan zijn de voortuin ook te veranderen en vol te kieperen met sierstenen-en keien heeft meneer X vanochtend de paar Bird of paradise planten (die we er vorig jaar in hadden gepland) er maar weer uitgeschept en in potten gezet. Zo hebben de buren alle ruimte voor hun project!

De nieuwe potten staan nu dus op een plekje in de achtertuin, de soort buxus bollen zijn in vorm geknipt, onze familie totempaal is van nieuwe verf voorzien en de kiwi planten zijn via allerlei draden aan de schutting verbonden.

Geloof dat de vooruitzichten voor volgende week nog steeds goed zijn...

We blijven dus nog even genieten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een reactie achter wil laten.
Klik op pijtje en kies voor Naam/URL.
vul je naam in en URL als je een weblog hebt.
Klik op doorgaan.
Klik daarna op reactie plaatsen
Dank je wel.....