dinsdag 31 januari 2012

EMPTY NEST

Gisteren  heeft onze jongste dochter haar vleugels uitgespreid en heeft ons nest verlaten.....
Vanaf nu woont ze met 600 andere studenten in een splik-splinter-nieuw complex op Uni.



Om 9 uur zou het kantoor open gaan om de sleutel te halen maar door het drukke verkeer waren we er ietsje later. De auto was afgeladen met dozen en tassen vol spullen, boeken, snuisterijen en etenswaar. Na een flinke warme droge periode besloot het uitgerekend deze dag Melbourne van een beetje regenwater te voorzien...maar wonder boven wonder was het steeds een tijdje droog zodat we alles droog, en zelf nat van het zweet (nog steeds 28 graden) in haar nieuwe kamer hadden neergezet. Het was nog een hele klus want de parkeerplaats was nog best een eindje lopen verwijderd van haar flat.....

De flat is zo mooi...alles is zo nieuw....haar kamer, de gangen, de gemeenschappelijke ruimtes, de binnen tuin met zijn BBQ's en zitjes. Zelf was ze erg blij met de kleur van haar vloerbedekking. Ze had kans op rood, grijs, groen en nog een kleur en ze had rood!

Nadat alle spullen in haar kamer stonden nog even langs IKEA voor de laatste dingen zoals een wasmand, opbergdoos voor onder het bed, een eenpersoonsdekbed, nieuwe overtrek en een blikopener. Het was een bliksembezoek want ik moest die dag ook nog naar mijn werk. Nog even paniek toen we de auto niet meer terug konden vinden (stond op een ander niveau)......Marlieke met haar spullen achtergelaten om zelf haar kasten in te richten....mijn handen jeukten wel een beetje want dat werkje vind ik nou eenmaal leuk!

Na bijna 27 jaar is er dus een einde gekomen aan het opvoeden! Nu maar hopen dat we ze alle drie een goede start hebben gegeven om zelfstandig, wijs en gelukkig aan hun eigen toekomst te kunnen bouwen.

2 opmerkingen:

  1. Wow, dat ziet er mooi uit zeg, wat een luxe!!! En wat ziet Molly dr vloer er nog mooi uit, tenminste je kan de vloer nog zien... (grapje hoor molly)
    Geniet allemaal maar van de luxe en de ruimte maar ook van de kopjes koffie samen!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ mooi he?????
    zo zag mijn kamertje in de personeelsflat er niet uit hoor!
    Rode vloerbedekking is leuk maar je ziet er alles op aldus Marlieke!!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achter wil laten.
Klik op pijtje en kies voor Naam/URL.
vul je naam in en URL als je een weblog hebt.
Klik op doorgaan.
Klik daarna op reactie plaatsen
Dank je wel.....