vrijdag 25 november 2011

Mc DONALD

Gisteren voor de eerste keer dit jaar gezwommen....
OK er zitten in dit ene korte zinnetje twee dingen die niet echt waar zijn. Ten eerste de zomer begint hier in December dus ben ik eerder dit jaar heus wel een keer het water in geweest. Ten tweede van echt zwemmen was geen sprake.

Eerst met je tenen het water is...brrrrr .... koud, dan een stukje verder tot de knieen....nog steeds koud......tot de bovenbenen.... tot je middel en dan op je tenen staan en een beetje zwieperen met je handen alsof dat het water warmer zal maken....Het begint al een beetje te wennen maar nog steeds errug koud en dan als laatste moed verzamelen om 'door' te gaan....met je kop onder water en dan snel er weer uit!

Maar goed ik heb voor de eerste keer deze lente 'gezwommen' in de zee.

Ons Bonbeach prive strandje.

Aan het einde van de dag nog even naar Frankston om bij een andere K-mart de thermosfles te ruilen voor een goede. In degene die ik de dag ervoor gekocht had zat namelijk geen binnendop en dan schijnt de fles toch niet lekker af te sluiten en flink te lekken. Geen probleem, we mochten een andere uit het schap halen. We waren zo snel in de parkeergarage terug dat we niet eens parkeergeld hoefde te betalen! Etienne is echt allergies voor winkelen.
Omdat het ondertussen etenstijd was, Marlieke al opgebeld had dat ze op haar werk zou eten- na eerst gevraagd te hebben wat wij zouden eten, (karbonade met bloemkool)- roken we de frituurlucht van Mc Donald.
Zullen we naar Maccie gaan voor een Mc Mac deal?
Af en toe best lekker, dus we maakten een U turn om bij het loket van de Drive In een menuutje te halen. Eerst moest het bord bestudeert worden want zo vaak komen we er niet.... daarna rijdt Etienne het loket waar meestal een tiener in een voor ons onduidelijk taaltje de order op moet nemen voorbij!
In de achteruit dus....
betalen
en in de auto eten!

We moesten meteen denken aan mijn ouders toen die voor de eerste keer naar Bedford in Engeland op bezoek kwamen. Nog in het GPS-loze tijdperk. De stad vinden is geen probleem maar het adres in die stad is stukken moeilijker. Nadat ze opgebeld hadden voor aanwijzegingen naar ons huis hadden ze een afslag te vroeg genomen bij een rotonde en kwamen ze op de parkeerplaats van Mc Donald uit. Om hier weer uit te komen kwamen ze in de Mc Drive terecht en moesten in een rij auto's op hun beurt wachten tot iedereen hun eten had.
Bij het loket zeiden ze dat ze niets nodig hadden....

Ik had graag het gezicht van de desbetreffende tiener willen zien....
Maffe buitenlanders die in een lange rij gaan staan, er niet uit kunnen en dan niets willen kopen!!!!!

ennuh Marlieke.... 
we eten vandaag weer karbonade met bloemkool!
Vies he......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een reactie achter wil laten.
Klik op pijtje en kies voor Naam/URL.
vul je naam in en URL als je een weblog hebt.
Klik op doorgaan.
Klik daarna op reactie plaatsen
Dank je wel.....