maandag 24 oktober 2011

SCHOONMAAK

Het blijft saai de weblog zonder plaatjes en voor de rest is er ook niet veel aan te veranderen om het een beetje gezelliger te maken! De tijd, het weer, alinea's...ik krijg het er maar niet in, alles wordt gewoon een als onaantrekkelijk blok tekst weergegeven.� Maar eigenlijk heb ik niets te klagen want er zijn genoeg andere bloggers die nog niets terug hebben van al hun jaren schrijven....gelukkig heb ik iedere maand afgedrukt en is er eigenlijk nog niets verdwenen!

Maar goed dit wordt weer een fotoloos blogje over....ons tapijt!

Ons huis werd opgeleverd met een licht grijs tapijt, heerlijk warm aan je voeten maar daar is ook alles mee gezegd! Na houten vloeren in de vorige huizen was het even wennen. Toegeven we hebben nooit meer een zwevend-zwarte-haren-tapijt als we een paar dagen niet met de stofzuiger in de weer waren geweest....Nee bij tapijt trap je de haren gewoon de vloer in en wordt de kleur van je tapijt iedere dag een stukje grauwer.
Jazz is de grootste tapijt-vervuiler....al het zand, blubber en haren verdwijnen in de vloerbedekking en ondanks het vele zuigen is de kleur van licht naar donker grijs veranderd....vooral op de plekken waar ze zo vaak zuchtend haar kop neer legt (op de plekken na waar ze liggend op de grond haar poten schoonlikt....daar is het tapijt in de oorspronkelijke kleur terug gekomen....)

Met vrienden hebben we nu een tapijt-reinig-apparaat gehuurd. Zij gaan vandaag aan de slag en vanavond halen we em op om hier de boel te kuisen.... Vandaag moet er dus grondig gezogen worden....alle spullen van de vloer en dan maar afwachten hoe zwart het water wordt!

Gek genoeg hebben we er allebei zin in....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een reactie achter wil laten.
Klik op pijtje en kies voor Naam/URL.
vul je naam in en URL als je een weblog hebt.
Klik op doorgaan.
Klik daarna op reactie plaatsen
Dank je wel.....