zondag 5 augustus 2012

MARLIEKE EN HAAR GROTE VRIENDIN


Marlieke kwam de auto weer voor het weekend halen en Jazz is altijd blij haar weer te zien!

Daarna hebben we haar vakantie foto's bekeken op haar computer (een paar duizend geloof ik...rarara van wie zou ze dat hebben). Zaten hele mooie plaatjes bij van een fantastische reis.

Vanavond komt ze het transportmiddel weer terug brengen na haar werk en open dag Uni waar ze als ambassadrice voor aanwezig moet zijn, ze blijft een nachtje slapen en wordt morgen door haar vader weer afgezet op Uni.

Verder hebben Mr X en ik wat video materiaal terug gekeken van ruim 20 jaar terug.... waar een jonge Liselotte en Chris ergens in franse Pyreneeën op vakantie waren..... Zo schattig om terug te zien!

Later die avond waren de interesses qua TV kijken weer verdeeld.... Terwijl ik Die Hard 2 keek werd er in de woonkamer weer heel wat afgezwommen, gesprint en allerlei andere sporten bedreven.
Marlieke haar keepster uit het hockey team waarin samen zaten doet het erg goed in het Aussie dames hockey team op de OS!!!!

Net een grote pan kippesoep gemaakt en strakjes weer lekker naar mijn werk.


2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. @ Jazz is altijd zo blij als ze Marlieke weer ziet......alleen vond Marlieke dat ze nu wel heel bang de camera in keek!

      Verwijderen

Leuk dat je een reactie achter wil laten.
Klik op pijtje en kies voor Naam/URL.
vul je naam in en URL als je een weblog hebt.
Klik op doorgaan.
Klik daarna op reactie plaatsen
Dank je wel.....