dinsdag 3 april 2012

NIEUWE BUREN

Weer een mooie herfstdag vandaag.


Sinds een paar dagen hebben we weer nieuwe buren.

Dit keer een gescheiden moeder met haar twee kinderen. Een tiener meisje en een jochie van een jaartje of 8 9....Moeilijk in te schatten als je zelf niet meer in het kleine grut zit. Van de week kwamen er al 2 verhuiswagens voor rijden die al hun spullen mooi naar binnen sjouwden en eergisteren werden er nog twee grote (!) hondenhokken in de tuin gezet.
Het is ongelofelijk hoeveel honden er een huurhuis met een verbod op huisdieren worden binnen 'gesmokkeld'. De drie verschillende huurders die we de afgelopen tijd hebben gehad hadden welgeteld 7 beesten!

Gisterenavond was het zover en zagen we onze nieuwe buurt-viervoeters.....Angel, een Jazz look alike en een husky waarvan de naam me even ontschoten is. Ze waren een beetje onwennig en zoals zoveel honden hier in Australiƫ moeten ze buiten wonen....een beetje zielig gehuil en af en toe een blaf. Vanochtend werd de buurvrouw uit bed gebeld door een aantal wandelaars. Er hing een half hondenlijf onder de schutting door. Ze waren lekker aan het graven geweest en de ontsnapping was bijna voltooid......

Vandaag is de tweede dag voor de honden. Ze gedragen zich opperbest en blaffen gelukkig weinig. Zelfs niet naar alle wandelaars en fietsers die de hele dag over de dijk lopen/fietsen/trimmen.

OK van ons mogen ze blijven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een reactie achter wil laten.
Klik op pijtje en kies voor Naam/URL.
vul je naam in en URL als je een weblog hebt.
Klik op doorgaan.
Klik daarna op reactie plaatsen
Dank je wel.....