maandag 26 december 2011

BOXING DAY

Tweede kerstdag daar doen ze niet aan hier! Boxing Day noemen ze het maar veel ge-box-t word er niet vandaag. Wel de traditionele cricket match maar dat zal me worst wezen.... De inbox van hotmail stroomt vol met sale advertenties die vanaf vandaag in de winkels te vinden zijn. De vuilniswagen kwam vanochtend alweer vroeg langs om de twee vuilnisbakken te legen en Marlieke is naar haar werk vertrokken.

Na een broeierige eerste kerstdag begon het aan het einde van de dag te onweren en op het journaal zagen we dat in andere delen van Melbourne hagel ter grote van golfballen grote schade aan auto's, autoruiten en daken toebracht..... We hebben beide auto's voor de eerste keer samen de garage in gepropt maar de hagel bleef hier gelukkig beperkt tot hele kleine knikkertjes....

Maar wel een heel klein beetje een witte Kerst!!!!

Vandaag weer een dagje relaxen......koken hoeven we niet want van die lekkere beef wellington die Etienne gisteren gemaakt heeft kunnen we nog wel een paar dagen eten..... voor de rest staat het nog wel het een en ander in de koelkast wat ook lekker-en-makkelijk-is.
We gaan wel even net als alle andere duizenden mensen naar de winkels. Niet om kerstkadootjes te ruilen maar om een nieuwe agenda te kopen.
Kunnen we de oude overschrijven naar een fris nieuw jaar; 2 0 1 2

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een reactie achter wil laten.
Klik op pijtje en kies voor Naam/URL.
vul je naam in en URL als je een weblog hebt.
Klik op doorgaan.
Klik daarna op reactie plaatsen
Dank je wel.....